::Ruang Sedekah::

::tengok sini::

Photobucket

::kalkulator loan rumah::

::Ruang Sedekah::

Anda suka pada blog ini?

Ahad, 17 April 2011

BUAT DUIT TANPA MODAL


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA.


Firstly, laman ni nak kenalkan korang ngan satu website yang membolehkan korang sumer dapat extra money.. x kire la korang student ker, dah keja ker @ mganggur...sume bleh buat..

(Tak perlu kuar MODAL 1 sen pon, TAKKAN RUGI, SIGN UP FREE

Korang sumer hanya perlu SIGN UP!!


Korang boleh sign up di sini.. http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875



MEMANG BETUL2 BOLEH BUAT DUIT. HANYA BACA EMAIL DAN KLIK IKLAN….!! ! 

Cash88 telah bertapak di Malaysia sejak 2003 lagi.namun popularitinya agak perlahan kerana “mindset” orang-orang kite yang memang suka KAYA cepat. Rugikan….. !!!!

BUAT DUIT TANPA MODAL… LUMAYAN… XMCM WEBSITE LAIN YG KENA BYR TU LA NI LAH...BARU BLEH JOIN. ANDA DAFTAR DAHULU DAN BERTINDAK CEPAT DARI YANG LAIN KERANA KALAU ANDA LAMBAT ANDA TIDAK DAPAT INCOME DARI ORG2 YANG ANDA PROMOTE ITU..

Mula2..bukak address mcm bawah nih:-
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875
Ini percuma tapi kena rajin klik iklan.

Nak duit banyak kenalah rajin-rajin. Ini percuma tak payah bayar 1 sen pun. 

Program KLIK dan dibayar terus ke akaun anda. Cash88 merupakan pertama di Malaysia yang menyediakan bayaran terus ke akaun anda pada setiap awal bulan dan tempoh trangsaksi ke akaun memakan masa 7 hari bekerja.

SIGN UP sekarang ..!!

Bank yang tersenarai buat masa ini ialah :-

Affin Bank
Ambank
Bank Rakyat
CIMB
BSN
Citibank
Eon Bank
Hong Leong Bank
HSBC
Maybank
OCBC Bank
Public Bank
RHB Bank

Cash88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah yang kite perlu KLIK setiap hari (jumlah sponsor akan bertambah dari masa ke semasa).

Setiap kali anda KLIK iklan (samada anda BACA atau TIDAK) akan diberi 20 point bersamaan dengan RM0.20. Satu iklan anda hanya 1x saja 1 hari. Maksudnya anda KLIK sehari anda akan dapat lebih kurang 1320 points. Bayangkan sebulan….. .!!!!!

1320 points x 30 hari = 39600 points x rm0.20 = rm7920.00 sebulan..

BAYANGKAN!!! !!


1. Anda klik pada link ni atau copy link di bawah pada
browser :- 

http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875

1. Klik pada ‘Sign Up’. 

2. Isi borang yang disediakan. Upline mmg AUTO generated..klu xde bleh contact saya untuk itu.

3. anda pilih bank mana yang anda mahu duit anda dimasukkan, samada BCB (CIMB) ke,Maybank ke..pilih mengikut kehendak anda. 

4. Lepas isi borang, pastikan kuar maklumat yg akaun anda berjaya di create kan..

5. Lepas itu ‘login’ pada web cash88.com , Masukkan
Username dengan Password yang anda tulis dalam
borang tadi. 

6. Seterusnya, klik pada ‘paid2click ads’ . 

7. Di situ terdapat ‘categories’ . Klik pada ‘categories’
tersebut. Setiap 1 link anda klik, account korang akan
bertambah 20 point. Untuk klik banner, tunggu sampai
habis surf (lebih kurang dlm 20 saat saja).. baru anda
klik categories lain

8. Klik sampai habis. Klik balik pada ‘paid2click ads’untuk
ke ‘categories’ yang lain pulak. 

9. Klik kat ‘My Earnings’? 

10. Tengoklah berapa yang anda dapat dengan hanya klik
pada banner.SENANG KAN ! 

11. Untuk tambah duit anda dalam ‘account’ tu, anda
hanya jemput rakan-rakan anda dengan langkah
pertama anda masuk tadi? Hanya taip mereka punya
email. ataupun anda copy / paste saja email ni. 

12. Setiap hari pastikan anda klik dan baca iklan yang
mereka hantar ke email anda atau pun buka terus
akaun anda yang dah berdaftar dengan cash88.com
dan untuk buka akaun, klik pada ‘login’ dan masukkan
username dan password anda sebelum ni. Kemudian
klik kat “Your Inbox” dan klik setiap iklan yang
tersenarai di situ. Setiap satu iklan/email tu
mengambil masa kira-kira 20 saat.. Lepas tu baru
tutup dan buka iklan lain. Setiap iklan/email tu bernilai
20 point yang boleh ditukar nanti. 

13. Untuk tahu jumlah duit anda yang terkumpul, klik kat
“My Earning”. 

Untuk peringkat percubaan anda diingatkan supaya menggunakan account bank yang kosong..yang tiada duit tu..paham!maklumlah internet kadang2 x bleh percaya jugak..saya sendiri menggunakan account kosong..dh nma x kuar modal..pakai lah account kosong..bkn nk kna saman pn..
anda kalau nk mndaftar boleh mndaftar di link bawah ini;
http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875

HARUS DI INGAT!! Jangan risau, duit yang anda dapat ni HALAL?.ni atas usaha anda nak dapat duit tu, anda tolong PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2 cash88.com, jadi cash88.com bagilah KOMISEN pada anda.. 

Di sini ‘JUST SURF WEBSITE’ anda,..kira TOLONG PROMOTE barang2 dia oranglah dan anda dapat komisen. 

Macam itulah caranya…Faham betul-betul ya… cash88.com . AKAN BAYAR ANDA. Anda sign up lah dulu..nanti anda akan tahu..kelebihan yang ada dalam cash88.com ni… 

KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM!!! Kalau anda nak duit tu halal…anda DILARANG main LOTTO yang ada di dalam ‘website’ tu…tepuk dada tanya iman… 

Lagi satu klu nak cepat point2 tu ditransfer ke Cash carilah atleast 10 org kawan yg rajin surf internet n nak buat duit online..
Ok..bab nk cri downline plak sng jer..kt bahagian ats sekali tu kan ad tulis example: http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875 ini yang saya punya url..anda perlu ubah url yang saya punya nie..anda cuma perlu padam no y blakang tu jer..http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=..ok?anda taip username anda disitu..cth username anda:910702024343 ini just contoh jer..jgn ikt lak..anda cuma perlu ubah itu aje sperti ini..http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910702024343 ini penting ok..klu x anda yang rugi saya lak yang untung..hurm..



PENTING!!!


Selepas korang semua dh register kat http://www.cash88.com/v8/pages/index.php?refid=910819025875  tu,korg kena develope website korg sendiri utk promote pd kwn2 korg….senang jer….

1)Taip 'www.tripod.com'
2)Pastu kat 'CREATE YOUR OWN WEBSITE ON TRIPOD.COM'..klik kat SIGN UP..
3)Korang isi la registration kt 'Step 1 Membership tu'
4). Klik je ‘No Thanks’
5)  Pastu korg klik kat ‘Build a web site with Tripod SiteBuilder™’.
6) Kat ‘Web site templates’, klik kat‘Start with an Express Site template.'
7) Kat ‘Express Sites’ plak, klik la kat‘About My Business’.  

.     8)
Then, korg create la sendiri website…kalo susah sgt copy & paste je...



Harus Diingat :

10 TAJAAN LANGSUNGUntuk melayakkan anda boleh menukar POINT kepada DUIT anda mestilah MENAJA 10 orang tajaan terus (direct line) yang aktif serta mempunyai akaun bank yang sah. (anda boleh taja sebanyak yang anda mahu. Semakin banyak anda taja semakin banyak POINT yang akan anda dapat).

9 ulasan:

Lie safian berkata...

erkkk...leyh caye kea.? anda suda dpat brapa byk meyh.?

nikeeya berkata...

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam
bentuk RM setelah sebulan. Anda boleh tukarkannya kepada RM
pada setiap hujung bulan..! Maksudnya seminggu setelah tuntutan
dibuat, anda akan dapat duit tu terus masuk ke dalam akaun bank
yang anda isikan dalam borang daftar sebelum ini. Tetapi harus
diingat, sebagai mana yang saya nyatakan di atas tadi, anda mesti
daftarkan sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda..

Cerita Aku berkata...

Boleh caya ke? Dulu pun sy ada masuk klik2 cenggini antarabangsa punya...mmg kita xcited point(usd) kita bertambah setiap hari...atleast masa kita nak tunaikan kita kena bayar dulu...maksudkan kena jadi ahli berbayar dulu baru boleh kuarkan duit.

Sekamar Rindu berkata...

salam....


singgah sini sambil folo ur blog..

nikeeya berkata...

cerita aku: owhh..x perlu byr bl nk kua dwit dr anda klik nie...anda cuma perlu cr downline jer..x perlu modal..sbb ini bkn dpnggil bisness..
ini lbih krg mcm part time anda..mcm anda kja..klu kt kja x prlu kua modal..

aiman rashidd berkata...

singgah sini balik ;) have a nice day !!

cikida berkata...

yeke ni..emm,,tak reti la,,hehe

Misz Muffin berkata...

erkk.. hehe..boleh caye ke ni?? =) just asking..

nikeeya berkata...

cikida: hi3..
misz muffin: x twu la..tp ad y dh cuba..ad y dpt imbuhan..leh la cuba dlu..bg account ksong jer..