::Ruang Sedekah::

::tengok sini::

Photobucket

::kalkulator loan rumah::

::Ruang Sedekah::

Anda suka pada blog ini?

Rabu, 20 April 2011

Light Graffity

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya ada benda nak tunjuk kat korang..tapi diingatkan bg yang lemah semangat diharap kuatkan semangat anda kerana gambar saya nak tunjukkan kepada korang nie boleh menyebabkan sesiapa yang tiada penyakit boleh datang penyakit dengan mudah dan berkesan pulak tue..
Anda boleh tengok dibawah..


Diingatkan sekali lagi..anda perlu tarik nafas kuat-kuat dan perlu tenang hadapi semua ini!!ok..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.










Anda cuba teka gambar ini dipanggil apa? ok2..biar saya yang cakap kerana anda lambat menjawab soalan saya tadi. Gambar ini dipanggil atau dalam bahasa inggeris nya 'the picture is call' light graffiti..tapi betul ke tak ejaan saya ini, tapi itu tak penting yang penting panggilannya lebih kurang cam tu la..Gambar ini telah diambil dirumah kami. Saya dengan roommate saya iaitu syed hilmi photography , wan gurun , fitri nordin, dan saya sendiri . Kami menghasilkan gambar ini dengan penuh dugaan bermacam2 masalah..adess..tapi alhamdulillah hasilnya boleh tahan juga..Kami bukan seperti pakar-pakar grafitti yang lain. Jadi hasilnya tak sebegitu hebat macam pakar-pakar yang  hebat.

8 ulasan:

Bella Bell berkata...

fuyooo..hebattt!!~~

^__^v

annisyiba berkata...

awesome!!cantek!!!;)

nikeeya berkata...

bella bell: huhuhu..kmi amatur lg..jgn puji sgt..segan..:)

nikeeya berkata...

annisyiba: bese2 jer..dh kmbang dh nie..:)

meaw berkata...

pandai korang wat lighting, btw, smart hoiiiii :)

Feza berkata...

suke yang api tu. nak buat gak.

nikeeya berkata...

meaw: tenks meaw..:)

nikeeya berkata...

Feza: hi3..api tu dh mcm rumah terbakor dh..bhaye tu..=)