::Ruang Sedekah::

::tengok sini::

Photobucket

::kalkulator loan rumah::

::Ruang Sedekah::

Anda suka pada blog ini?

Khamis, 21 April 2011

HUHU..X PERCAYA!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan-rakan,sahabat-sahabat dan follower-follower nik sekalian.. Nik ada benda nak story dengan anda semua berkaitan dengan follower nik jugak..Follower nik yang nik nak ceritakan kepada anda semua nie dah buat nik terkezut beruk nie..ini first time nik rasa terkezut macam nie...
Sebelum nie jarang terkezut macam nie..tp hari nie pukul 11.20a.m  Hari Jumaat bersamaan 22hb Apr 2011 nik agak terperanjat..maklumlah nik baru lagi dalam bidang blogger nie..memang la tak biasa dengan keadaan cam nie..tp bg anda yang dah biasa dengan semua nie mungkin x rasa apa2 kan..hurm..si dia yang nik mksudkan nie ialah:




[DSC04426.JPG]
Alo3..cutenyer..gambar ble nie Kak Long?:)



Nama si kecil ini ialah bella bell tapi bukan nama sebenar..nik panggil si kecil nie bella jer lah k..jangan marah k..:)
Nik berasa agak teruja bila tengok blog bella ada cerita pasal nik..huhuhu..dasyat..tapi bagi sesiapa yang dh biasa tu mesti kata nik nie macam kampung ker apa ker..hi3..tp nik x kisah semua tu..uhuukk..tp y penting nik appreciate sgt kt si kecil nie..dh la cute..jgn jeles yer semua..hi3..si kecil nie ckp nik org ke 699 follower dy..x sgka kan?hak3..x pela..


APA-APA PUN TIMAKSIH DIUCAPKAN KEPADA BELLA BELL DAN SEMUA FOLLOWER-FOLLOWER NIK YANG LAIN KERANA MENYOKONG SAMPAI KE TAHAP NIE..hak3..mcm menang juara lagu la plak..k la setakat ini jer yang nik mampu ceritakan pasal si kecil nie..


kita ramai-ramai terjah blog dy lepas baca entry nik nie..ok semua?? Bella bell..salam dari nikeeya..:)

4 ulasan:

Bella Bell berkata...

ni gambar akhir bulan 3 tahun ni..hhahaa..si kecil??adehh..umur saya dah 22tahun..hehehe!!~

tQ sudi buat entry balas...alahai...gembiranya saya...

tQ sangat2 ok..salam persahabatan...


^__^v

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

amboi2.....ehm2...hahaha


ni blog tutorial...

http://www.lyssasecret.com/2010/12/tutorial-hilangkan-tarikh-kat-atas-post.html

nikeeya berkata...

bella bell: huhu..umo dh 22..dh bsr dh upanya..tp mka muda..nice2..jgn mrh..:)

nikeeya berkata...

syed: tenkiu mbe...:)